4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Silver

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Silver is niet meer leverbaar.

Naar alle houders

Beschrijving van de 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Silver

4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Silver

Als je je telefoon graag gebruikt als navigatiesysteem of als muziekspeler in de auto, dan is de 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Silver iets voor jou! Deze houder is namelijk makkelijk te bevestigen in het ventilatierooster van je auto. Hierdoor wordt je zicht op de weg niet belemmerd. Deze autohouder werkt met zes sterke magneten, en een magnetisch plaatje dat makkelijk te bevestigen is aan je smartphone of navigatiesysteem. Ook aan de binnenkant van je batterijklep of je telefooncase biedt dit plaatje nog genoeg aantrekkingskracht. Zo houd je het design van je telefoon helemaal vlekkeloos! Door de sterke magneten en de vering in de houder blijft je smartphone ook op hobbelige wegen goed zitten. Ten slotte is deze 4smarts magnetische autohouder makkelijk te draaien, zodat navigeren extra makkelijk is!

Geschikte telefoons en tablets

De 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Silver is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Silver

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Plaatsing Dashboard
  Draaibaar Ja
  Type Autohouder
  Bevestigingswijze Magneet

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver