4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Gun Metal

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Gun Metal is niet meer leverbaar.

Naar alle houders

Beschrijving van de 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Gun Metal

4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Gun Metal

De 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Gun Metal is een stevige en handige manier om je telefoon een plekje te geven in de auto. Hierdoor wordt het extra makkelijk om je smartphone te gebruiken als navigatiesysteem, of bijvoorbeeld als muziekspeler. Deze autohouder is in een handomdraai gemonteerd: het enige wat je hoeft te doen is de pootjes in het ventilatierooster te schuiven. Hierna doen de zes sterke magneten van de 4smarts houder de rest. Deze hebben een draagkracht tot wel 3 kilo, waardoor je toestel stevig blijven zitten. Het draaibare design zorgt daarnaast voor een flexibel gebruik van je smartphone of navigatiesysteem. Of je nu zelf navigeert, of je bijrijder de muziek kiest, met deze 4smarts magnetische autohouder is je smartphone makkelijk te draaien. Wanneer je de houder niet gebruikt, neemt deze bovendien heel weinig ruimte in je dashboardkastje.

Geschikte telefoons en tablets

De 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Gun Metal is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties 4smarts Universele Magnetische Autohouder Black/Gun Metal

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Plaatsing Dashboard
  Draaibaar Ja
  Type Autohouder
  Bevestigingswijze Magneet

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs