Samsung Galaxy Fame S6810 Blue - Reviews, Beoordelingen en Gebruikers ervaringen

info Levertijd: 24 uur 
stersterstersterster  (17 reviews)

Samsung Galaxy Fame S6810 Blue

Samsung Galaxy Fame S6810 Blue

Dit product komt niet in aanmerking voor Samsung Promoties. Met de Samsung Galaxy Fame brengt Samsung een mooi toestel op de markt. De telefoon is niet de telefoon met de allernieuwste snufjes maar is zeker een goed toestel! De telefoon is fijn in gebruik en heeft van Samsung enkele fijne functies meegekregen. Zo kun je terwijl je aan het sms’en bent de telefoon gewoon naar je oor te bewegen en je belt degene die je wilt sms’en.Kortom, het…

Lees verder
  • Op voorraad bij Belsimpel.nl
  • Nederlandse taal & menu
  • 2 jaar garantie
  • Simlock vrij
Varianten:
  Los toestel:   €113,-
Een moment geduld...

Reviews & gebruikerservaringen (17)

Gemiddelde score Samsung Galaxy Fame S6810 Blue na 17 reviews:

Algemeen:

Gele ster Gele ster Gele ster Gele ster Grijze ster

Vormgeving:

Gele ster Gele ster Gele ster Gele ster Grijze ster

Gebruiksgemak:

Gele ster Gele ster Gele ster Gele ster Grijze ster

Bouwkwaliteit:

Gele ster Gele ster Gele ster Gele ster Grijze ster

Mogelijkheden:

Gele ster Gele ster Gele ster Gele ster Grijze ster

Geluidskwaliteit:

Gele ster Gele ster Gele ster Gele ster Grijze ster
 
Review van: CTM willemsen
  • Donderdag 22 Mei 2014
  • in bezit sinds Mei 2014

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Prima apparaat

Dit product heeft veel mogelijkheden en is gebruiksvriendelijk!

Review van: Jeanette
  • Donderdag 6 Maart 2014
  • in bezit sinds Maart 2014

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 4/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Prima keuze

Een handzaam toestel, hij is gemakkelijk in gebruik. Goede prijs voor een 1e mobiele telefoon.

Review van: Gerrit van Klaveren
  • Zondag 8 December 2013
  • in bezit sinds December 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

  • Vormgeving: 5/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 5/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Topper in kleiner formaat

Het is even wennen en instellen om het toestel klaar te krijgen voor gebruik. Maar het dan ook een telefoon met veel mogelijkheden t.o.v. mijn oude niet smart mobieltje. Nu een paar dagen in gebruik en ik ben al zeer tevreden met de vele mogelijkheden. De apps zijn super. Het display is geweldig en het formaat heel handzaam. Voor de twijfelaars zou ik zeggen; doen!!

Review van: Olivier
  • Zondag 1 December 2013
  • in bezit sinds December 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 4/5
  • Geluidskwaliteit: 3/5
Prijs-kwaliteitverhouding geslaagd

Dit toestel heeft een overzichtelijke en eenvoudige gebruikersinterface.

De toetsen om te typen zijn redelijk klein.

Review van: Gerrit Paans
  • Donderdag 21 November 2013
  • in bezit sinds November 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 5/5
  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Bouwkwaliteit: 5/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Mooi toestel voor weing geld

Mooi toestel voor dit abonnement. Via Belsimpel aangeschaft voor mijn vrouw die weinig opheeft met smartphones, maar is nu razend enthousiast over deze Samsung Galaxy Fame S6810 Blue.

Review van: Heij
  • Donderdag 21 November 2013
  • in bezit sinds November 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 5/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Prima te doen

Het product aangeschaft voor de 5-megapixel camera en die is gewoon goed!

Review van: ingrid
  • Zaterdag 9 November 2013
  • in bezit sinds November 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 4/5
  • Geluidskwaliteit: 5/5
Goed

Prima telefoon!

Review van: Sjoerd Krake
  • Donderdag 7 November 2013
  • in bezit sinds November 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Compact en compleet

Dit is een compacte smartphone die doet wat ie doen moet. Voorzien van alle gemakken. Ideaal als je niet zo'n koelkast wil, maar wel alle functionaliteiten.

Review van: Bob
  • Zondag 3 November 2013
  • in bezit sinds November 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Prima service en afhandeling

Bij mijn zoektocht naar een kleine up-to-date smartphone prima via contact met Belsimpel op weg geholpen.
Goed, klein en compact en vooral voordelig toestel gevonden als de Samsung Galaxy Fame. Met 20 retour actie van Samsung!
Veel mogelijkheden waarbij WiFi een eis was.
Belsimpel maakt bestellen en de volgende dag leveren volledig waar.
Algemene indruk: uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met daarbij prima verzorging door Belsimpel!

Review van: Lichtenbeld
  • Woensdag 25 September 2013
  • in bezit sinds September 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 5/5
  • Gebruiksgemak: 3/5
  • Bouwkwaliteit: 3/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 3/5
Tot nu toe prima

Het telefoontje is mooi en zit ter bescherming nu in een hoesje, want zag bij verschillende kennissen wat er kan gebeuren als je het laat vallen. Moet nog wel wennen aan de bediening maar had dan ook een antiek toestel uit het jaar 0. Heb de pasgeboren tweeling van mijn dochter al wel op een video kunnen bewonderen, maar de tweede keer dat ik dat probeerde lukte het me niet weer, maar even de buurjongen vragen. Heb een hele goede indruk van Belsimpel, hoe die je op de hoogte houden van wat er aan staat te komen en een duidelijke uitleg; schouderklopje.

Review van: Ed Roelofs
  • Donderdag 12 September 2013
  • in bezit sinds September 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 4/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Compact toptoestel voor relatief weinig!

De Fame is klein maar fijn, heeft een scherp scherm, een goede camera en veel opties. En dat voor een relatief gunstige prijs!

Review van: R.M.Welvaart
  • Maandag 9 September 2013
  • in bezit sinds September 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

  • Vormgeving: 5/5
  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Bouwkwaliteit: 5/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 5/5
Eeen goeie telefoon voor een lage prijs

Dit is mijn eerste smartphone en ik ben heel blij mee.
Als een nieuweling in de smartphonewereld is dit een goede keus geweest.
Het is een gemakkelijke telefoon om te gebruiken, beeldscherm is helder en scherp en het geluid is perfect.
Een goede aanrader.

Review van: giebels
  • Zondag 8 September 2013
  • in bezit sinds September 2013

Algemene score: Gele sterGrijze sterGrijze sterGrijze sterGrijze ster

  • Vormgeving: 3/5
  • Gebruiksgemak: 3/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 2/5
  • Geluidskwaliteit: 3/5
Slechte telefoon

Ongeveer 3/4 maanden terug kreeg ik me telefoon binnen. In het begin ging het even goed met de telefoon, maar al gauw was hij traag of hij liep bijna weer vast. Moest redelijk vaak in die 3/4 maanden de telefoon een harde reset geven en dan gaat het even weer goed of hij was weer behoorlijk traag aan het worden en je moest steeds alles weer terug zetten in je telefoon

Qua bediening was het goed en de processor is te ligt voor deze telefoon. Ik heb de telefoon stuk gegooid van kwaadheid. Ik had 2 jaar garantie erop zitten en was stom van mij om dat te doen, had ik eigenlijk niet moeten doen. Terug sturen was beter geweest om dan te kijken wat het probleem was.

Nu heb ik de Huawai Ascend Y300, die hier bij Belsimpel ook te koop is. Qua prijs maakt het niet veel uit, maar deze telefoon is stukken beter als de Samsung Galaxy Fame. Deze telefoon komt bij mij niet meer binnen de Samsung.

Nadeel is bij de Huawai die ik heb; kan de meeste widgets niet verbergen of verwijderen en dat kan ik wel bij Samsung doen.
De Huawai Ascend Y300 heeft wel een dual-core processor erin zitten en dat werkt uitstekend.

Review van: R. Peters
  • Donderdag 5 September 2013
  • in bezit sinds September 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

  • Vormgeving: 5/5
  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Bouwkwaliteit: 5/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 5/5
Nette en gebruiksvriendelike telefoon

Mijn eerste Android-telefoon en het is alsof ik nooit anders heb gedaan.

Review van: conny
  • Woensdag 14 Augustus 2013
  • in bezit sinds Augustus 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGrijze ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Bouwkwaliteit: 3/5
  • Mogelijkheden: 3/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Super

Alles wijst zich van zelf met installeren, erg duidelijk.
Voor een leek zelfs makkelijk te hanteren.
Genoeg opslag capaciteiten.
Ook bestellen bij Belsimpel is heel makkelijk, netjes thuis bezorgd en goed verpakt.
Echt een aanrader.

Review van: Harry
  • Zondag 7 Juli 2013
  • in bezit sinds Juli 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 4/5
  • Bouwkwaliteit: 4/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 4/5
Mooie, snelle, up-to-date GSM + extra

Vrijdag besteld, zaterdag al in huis chapeau Belsimpel!!
Mijn vrouw was dolgelukkig met de telefoon.

Het is een goedkoop, niet goedkoop uitziend, handzaam model, scherm groot genoeg (3.5 inch), Android 4.1, mooie kleur (blue) en heeft voor de geringe prijs zelfs iets extra's wat momenteel alleen bij de duurdere camera's zit, ga zelf maar eens onderzoeken wat ik bedoel.

Review van: peter ruijs
  • Maandag 17 Juni 2013
  • in bezit sinds Juni 2013

Algemene score: Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

  • Vormgeving: 4/5
  • Gebruiksgemak: 5/5
  • Bouwkwaliteit: 5/5
  • Mogelijkheden: 5/5
  • Geluidskwaliteit: 5/5
Fame!

De Samsung Galaxy Fame doet zijn naam eer aan. Snelle processor en bedieningsgemak, een flinke stap vooruit ten opzichte van zijn voorgangers.



 
 
 
X Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies