Sizz Abonnementen

Stap 1
Kies een provider
Stap 2
Kies een prijsplan
Stap 3
Kies abonnement + GSM
Stap 4
Kies hier uw bundel

Stap 2: Kies een prijsplan voor een Nieuw Abonnement

Telefonisch bestellen? 050-2103404

Sizz Abonnementen


Provider Abonnementsvorm Details Kies
Abonnement + GSM - Bellen en Internetten uit één bundel
- Extra overzichtelijke abonnementen
- Supersnel Internet (7.2 Mb/s)

- Gratis nummerbehoud (meer info)
Sizz

Sizz Verlenging

Belt u al met een Sizz abonnement en wilt u verlengen?
Kies dan voor een Sizz verlenging. U behoudt automatisch uw nummer.


Extra informatie

Wat is belangrijk om te weten?


  1. U krijgt een nieuwe telefoon en een nieuw abonnement
  2. Belsimpel.nl kan zonder problemen uw huidige nummer verhuizen naar uw nieuwe provider
  3. Belt u liever met korting met uw huidige telefoon? Kies dan Sim Only


Sizz prijsplan-informatie

Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de verschillende Sizz prijsplannen

Sizz Abonnementen

Met een abonnement van het Sizz abonnement prijsplan heeft u voor een vast bedrag per maand een bundel waaruit u kunt bellen en sms’en en heeft u toegang tot internet. Hoe duurder het abonnement, hoe meer sms’jes en belminuten u krijgt en hoe meer MB’s u te besteden heeft om te internetten. Ook zijn de buitenbundel tarieven bij een duurder abonnement lager dan bij een minder duur abonnement. Binnen het Sizz prijsplan kunt u kiezen uit vijf verschillende abonnementen, namelijk Sizz Fan, Sizz Talent, Sizz Friend, Sizz Lover en Sizz Addict. Sizz maakt gebruik van het Vodafone netwerk.

Sizz iPhone Abonnementen

De abonnementen van het Sizz iPhone Abonnementen prijsplan zijn zoals de naam al aangeeft speciaal voor de iPhone. Wanneer u een abonnement van dit prijsplan neemt kunt u er een iPhone met korting bijnemen. Verder zijn de abonnementen van dit prijsplan gelijk aan de abonnementen van het Sizz abonnementen prijsplan. Er is alleen iets minder keuzemogelijkheid, het Sizz Fan abonnement is namelijk niet beschikbaar bij het Sizz iPhone Abonnementen prijsplan.

Algemene informatie

Gesprekskosten

Gesprekken worden afgerond op hele minuten, zonder starttarief. Overgebleven beltegoed is twee maanden houdbaar. Bij de start van een nieuwe maand wordt eerst het nieuwe beltegoed opgemaakt voordat aan het overgebleven beltegoed van de vorige maand wordt begonnen. De kosten van de minuten die u buiten uw bundel belt of van de sms’jes die u buiten uw bundel verzendt, komen bovenop de maandelijkse abonnementskosten.

Internet gebruik

De maximale snelheid tijdens het internetten die Sizz u kan bieden is 3,6 Mb/s. Met een iPhone is deze snelheid uiteraard hoger, namelijk 7,2 Mb/s. Het is niet de bedoeling dat Sizz internet gebruikt wordt voor doeleinden als VoIP- en SMSoIP diensten. Ook is het niet toegestaan om uw telefoon te gebruiken als modem. Wanneer u abonnement voor bijna 90% verbruikt is krijgt u een sms. Mobiel internet buiten je bundel kost €0,30 per 10 Mb. Met het gratis Vodafone Extra Internet BloX kost internetgebruik buiten uw internetbundel €10 per 1 GB. Er wordt naar boven afgerond op hele GB’s.

Internationaal gebruik

Het gebruik van uw tegoed in het buitenland of bij het sturen van sms’jes of bellen naar het buitenland gelden andere tarieven en voorwaarden. Het verbruikte tegoed wordt apart in rekening gebracht en komt dus bovenop de maandelijkse kosten.

Factuur

Online kunt u zeer eenvoudig uw facturen inzien. Mocht u liever een papierversie willen ontvangen dan kost u dit €2,75 extra per rekening.

Voordeelbundels

TV op je Mobiel

Voor een vast bedrag per maand kunt u kijken naar Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, RTL Z, MTV 24/7 Music, SBS 6, National Geographic, Discovery, CNN, Eurosport, Cartoon Network en MTV Shorts op uw mobiele telefoon. De bundel kost slechts €5 per maand. De bundel blijft net zolang lopen tot u hem uitzet. De minimale duur van deze bundel is één maand.

Zorgeloos SMS BloX

Sms eindeloos met de Zorgeloos SMS BloX en krijg maar liefst 1000 sms’jes per maand extra te besteden. Wanneer u de bundel geactiveerd heeft gebruikt u eerst de sms’jes van de bundel en daarna pas het maandelijkse tegoed van uw abonnement. U kunt de sms’jes alleen gebruiken binnen Nederland. Het is mogelijk de bundel halverwege de maand te activeren. U krijgt dan minder sms’jes, maar u hoeft uiteraard ook minder te betalen. De BloX is elke maand op te zeggen.

Buurlanden BloX

Klanten die vaak in de buurt van de grensstreek zijn kunnen dankzij de Buurlanden BloX hier zeer voordelig bellen en sms’en. U betaalt maandelijks een vast bedrag, zodat u de hele maand lang kunt bellen en sms’en in de grensstreek voor zeer lage tarieven. De bundel kan ten alle tijden stop gezet worden, de minimale duur is één maand.

Bellen: €0,25 per minuut
SMSen: €0,13 per bericht

Voordeel naar Buitenland BloX

Bel en sms zeer voordelig naar het buitenland met de Voordeel naar Buitenland BloX. U krijgt iedere maand 60 belminuten of sms’jes te besteden voor zeer scherpe tarieven. U betaalt hier een maandelijks vast bedrag voor.Gesprekken worden afgerond op secondes met een minimum van één minuut. U betaalt geen starttarief voor de telefoongesprekken. Wanneer u het einde van de bundel bereikt heeft betaalt u weer volgens de standaard buitenlandtarieven. Als u naar bijzondere nummer in het buitenland belt of sms’t zoals bijvoorbeeld commerciële nummers vallen deze niet onder de bundel. De minimale duur van de bundel is één maand, daarna is de bundel ieder moment op te zeggen.

De bundel is geldig voor de landen Marokko, Verenigde Staten, Canada, Suriname, Aruba, Nederlandse Antillen en Europa inclusief Turkije.

Internet op Reis BloX

Gaat u vaak op reis en wilt u daar gebruik kunnen maken van internet op uw mobiele telefoon. Neem dan de Internet op Reis BloX. U ontvangt 25 MB voor een eenmalig bedrag. Dit tegoed is zeven dagen lang geldig in maar liefst 42 verschillende landen. De BloX kunt u maar één keer in de twee maanden activeren.

Internet op Reis BloX is geldig in:
Albanië, Andorra, Australië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans Guyana (Frankrijk), Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Isle of Man, Italië, Japan, Jersey, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Monaco, Nieuw Zeeland, Noorwegen (het Noorse netwerk Maritime Communications valt niet onder de Passportregeling. Via dit netwerk kunt u bellen op schepen volgens de Vodafone Worldtarieven) ,Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, San Marion, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Internet Extra

Heeft u niet genoeg aan het tegoed van uw abonnement? Neem dan de bundel Internet Extra en vergroot dit tegoed aanzienlijk voor een zeer scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand krijgt u maar liefst 1 GB extra per maand te besteden. U kunt dit tegoed alleen in Nederland gebruiken. Het is niet toegestaan om het internet te gebruiken voor verkeerde doeleinden, zoals bijvoorbeeld uw telefoon als modem. De duur van deze bundel is minimaal één maand, daarna is de bundel stop te zetten op elk moment.

BlackBerry Plus

Heeft u een BlackBerry en wilt u nog meer gebruik maken van internet? Neem dan de bundel BlackBerry Plus en maak zeer voordelig gebruik van internet. Het BlackBerry Plus abonnement is gekoppeld aan uw telefoonabonnement, zodat het niet mogelijk is het BlackBerry abonnement eerder op te zeggen dan uw telefoonabonnement afloopt.

Passport

Profiteer van zeer lage tarieven in het buitenland dankzij de Passport bundel. U kunt wanneer u in het buitenland bent voor dezelfde buitenbundeltarieven bellen en sms’en als hier in Nederland. Er is echter wel een starttarief van €0,79 per gesprek. Gesprekken worden afgerond op hele minuten.Al klant bij Sizz?
Verlenging + GSM
Geen nieuw toestel?
Sim Only Abonnement
Zakelijk bellen?
Zakelijke Abonnementen

 
 
 
X Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies