Samsung Omnia W i8350 Black

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (8 reviews)

Samsung Omnia W i8350 Black

Samsung Omnia W i8350 Black

Samsung heeft al enkele Omnia toestellen uitgebracht en komt nu met de Samsung Omnia W i8530. De telefoon is te bedienen met het 3.7 inch touchscreen waarmee u zich makkelijk door het toestel navigeert. De telefoon is mooi vormgegeven en ligt goed in de hand, dit maakt het gebruiksgemak nog groter. Uiteraard kunt u alles met dit toestel wat u van een moderne smartphone mag…

Lees verder
 • Nederlandse taal & menu
 • 2 jaar garantie
 • Simlock vrij

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Samsung Omnia W i8350 Black:

Samsung Omnia W i8350 Black

Samsung heeft al enkele Omnia toestellen uitgebracht en komt nu met de Samsung Omnia W i8530. De telefoon is te bedienen met het 3.7 inch touchscreen waarmee u zich makkelijk door het toestel navigeert. De telefoon is mooi vormgegeven en ligt goed in de hand, dit maakt het gebruiksgemak nog groter. Uiteraard kunt u alles met dit toestel wat u van een moderne smartphone mag verwachten.

Contact

Uiteraard zijn mobiele telefoons oorspronkelijk bedacht contact te hebben buitenshuis. In eerste instantie kon u alleen bellen of SMS-berichten verzenden maar de technologie groeide snel. Ook met dit toestel kunt u bellen en SMS-en maar u kunt nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld bestanden verzenden via een MMS-bericht of via Bluetooth. Tegenwoordig gaat veel van de communicatie via internet en ook dit is mogelijk met dit toestel dat een zeer snelle internetverbinding heeft. Zo kunt u e-mailen wanneer u wilt en online netwerken zoals Facebook en Twitter bijhouden.

Multimedia

Er gaat nog veel meer schuil achter het mooie uiterlijk van dit toestel. Zo beschikt het toestel over een 5-megapixel camera waarmee u prachtige foto’s kunt maken. Omdat de telefoons ook over een flitser beschikt kunt u ook bij minder goed licht foto’s en video’s maken. De telefoon beschikt ook over een frontcam. Verder kunt u nog van muziek genieten met dit toestel. Het toestel beschikt over een MP3-speler waarmee u uw eigen muziek luistert. Met de FM-radio ontvanger kunt u uw favoriete radiozenders overal ontvangen.


Gebruiker beoordelingen van de Samsung Omnia W i8350 Black:

Gemiddelde score Samsung Omnia W i8350 Black na 8 reviews:
Totaal: 4/5
* * * * -
Vormgeving: 4/5
* * * * -
Gebruiksgemak: 5/5
* * * * *
Degelijkheid: 4/5
* * * * -
Mogelijkheden: 4/5
* * * * -
Geluidskwaliteit: 4/5
* * * * -
Kijk hier voor de volledige gebruiker reviews
Cindy | Tuesday 26 February 2013 | in bezit sinds February 2013 ster ster ster ster ster 4
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Goed

Na veel wikken en wegen heb ik deze telefoon aangeschaft en heb me laten adviseren door m`n neef (die er verstand en ervaring mee heeft) die vond dat deze telefoon of de nieuwe htc het best bij mij zou passen, ik ben uiteindelijk voor de prijs gegaan en is de keuze op de omnia w gevallen.
Dacht even een moment was is die klein, had ik maar......, maar nu wil ik hem niet meer kwijt. Hij is duidelijk, haarscherp, snel en ook voor mij helemaal niet moeilijk. Het USB kabeltje had wat langer mogen zijn, maar ach dit is maar bijzaak. Ik ben er blij mee.

Hans van Otterloo | Sunday 30 December 2012 | in bezit sinds December 2012 ster ster ster ster ster 4
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Snel, goedkoop en mooi nieuw toestel

Mooi fantastisch werkend toestel. Bestelling + levering volgens afspraak. Snel en goedkoop. Toestel stond in Engelse taal maar omzetten kon meteen vanaf instalwizard. 4 dagen in bezit en geen minpunten ontdekt qua performance.

Kaj | Thursday 21 June 2012 | in bezit sinds June 2012 ster ster ster ster ster 4
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Samsung Omnia W

Ik heb de Samsung Omnia W zojuist ontvangen en ben er zeer tevreden mee. Het is een mooi model en lekker licht. Het feit dat deze telefoon een front camera heeft, heeft ertoe geleid dat ik niet de Nokia Lumia 710 maar de Samsung heb gekozen.

Cees | Thursday 14 June 2012 | in bezit sinds June 2012 ster ster ster ster ster 4
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Prima smartphone

Prima smartphone voor deze prijs. Hopen dat het aantal apps onder Windows spoedig nog verder wordt uitgebreid. Nog geen negatieve punten kunnen ontdekken. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Windows werkt lekker snel.

Y Aliyat | Sunday 3 June 2012 | in bezit sinds June 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Dhr

Ik heb naar lang wikken en wegen gekozen voor de Samsung Omnia W. Omdat ik eigenlijk een fervent Android gebruiker was, wou ik wel eens over naar een heel nieuw platform. En dus ook een nieuwe gebruikservaring. Nou wat ik tot op heden kan zeggen is dat ik aangenaam verrast ben door het toestel zelf. Hij is inderdaad helemaal van plastic en voelt daarom ook wel wat goedkoop aan. Maar desalniettemin zijn de specs behoorlijk te noemen, vooral te danken aan zijn snelle 1,4 GHz processor en zijn Superamoled scherm. Verder is het Windows platform verre van het gene wat het vroeger was, het is echt een complete metamorfose. Verder is de internetbrowser één van de betere op dit moment; erg snel! Ook is het gebruiksgemak van het toestel erg goed te noemen, een kind kan de was doen.

Minpunten: Slechte afwerking van het toestel door alleen materialen van plastic te gebruiken.

Alle contacten worden in een hub geplaatst dus ook al je social networks contacten. Vind ik persoonlijk jammer omdat ik het toch wel verwarrend vind en graag een gewoon standaard telefoonboek hub had gezien.

Je hebt overal je Windows live id nodig! Ook dat is jammer! Omdat niet iedereen zit te wachten om met zijn live id te koop te lopen.

Marketplace is verre van zo goed als de Apastore of Android Market, hoor wel dat ze dat bij Microsoft gaan oppakken. Zodat de mogelijkheden en keuzes groter worden in de toekomst.

De 5.0 megapixel camera met enkele flits is goed genoeg voor dagelijks gebruik. En dus niet bedoeld voor de veeleisende fotoliefhebber.

Verder vind ik het erg jammer dat er geen geheugenkaartslot in het toestel is verwerkt. Met zijn 8 gig toch wat aan de magere kant.

Richard | Saturday 5 May 2012 | in bezit sinds May 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Samsung Omnia W i8350

Sinds een aantal dagen in het bezit van deze telefoon en ik ben erg enthousiast. Ik wilde al een tijdje een smartphone en heb me daarom hier goed over ingelezen. Het is natuurlijk leuk om de nieuwste telefoon te kopen met een dual of quad core processor, maar dan moet je wel 4, 5 of soms wel 600 euro neertellen! Leuk en aardig, maar wordt de gebruikerservaring ook daadwerkelijk twee keer zo veel?
Ik ging daarom op zoek naar een toestel die voor een relatief laag bedrag toch een vloeiende smartphone ervaring zou geven. Na een aantal veelbelovende reviews over het Windows Phone besturingssysteem (dat ook op dit toestel draait) ging ik kijken waarom dit zo goed was. Het slimme wat Microsoft met dit besturingssysteem heeft gedaan is dat er een aantal minimale eisen worden gesteld aan de telefoons waarop het draait. Deze eisen zijn helemaal niet zo heel hoog, maar hierdoor garandeert Microsoft wel een vlotte ervaring bij het gebruik van welke Windows Phone dan ook. Dit besturingssysteem is geoptimaliseerd voor een single core processor. Dit zijn niet de snelste (en daarom ook niet de duurste) processors, maar dit blijkt ook niet nodig heb ik nu ervaren na een aantal dagen gebruik van dit toestel. Alles loopt erg strak en snel. Het besturingssysteem is heel intuïtief en je snapt vrij snel waar alles te vinden is of hoe je dingen in kan stellen. De batterij gaat ruim een dag mee bij normaal gebruik. Daarnaast is het scherm 3,7 inch, dat is in principe net groot genoeg naar mijn ervaring. Het komt er op neer dat ik zonder al te veel gepriegel (met mijn dikke vingers) toch goed kan typen.
Ik heb het toestel 5 sterren gegeven omdat de totale ervaring zeer goed is. Op sommige punten zou nog wat winst geboekt kunnen worden, maar door de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding verdient dit toestel het om 5 sterren te krijgen.

Martien | Tuesday 1 May 2012 | in bezit sinds May 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Samsung Omnia W

Wilde eerst de Nokia Lumia 800 kopen, maar toch voor deze gekozen. Nu ik hem binnen heb is hij mooier dan ik dacht. Ik moest eerst wel een beetje wennen aan WP 7.5, maar nu werkt alles heel goed. Het toestel is lekker strak en alles gaat heel intuïtief.
Verder snelle levering door Belsimpel.

Peter | Wednesday 4 April 2012 | in bezit sinds April 2012 ster ster ster ster ster 4
Complete beoordeling »

Samsung Omnia W i8350 Black: Samsung Omnia W (2 weken in bezit)

De Omnia W heb ik nu 2 weken.
De eerste keer dat ik het toestel in de hand had, voelde het redelijk degelijk aan. Om de batterij te plaatsen moest ik wel zoeken, daar ik niet verwacht had dat de hele achterkant eraf zou gaan. Het toestel is vrij licht en ligt achteraf best prettig in de hand. Het toestel reageert ook best snel op alle commando's en wat ik zeer prettig vind, is dat je meerdere apps tegelijk kunt laten draaien en met een simpele beweging hier tussen kan schakelen (returnknop iets langer vast houden en met je vinger schuiven over het scherm). Om je agenda te synchroniseren loopt alles via je live account, wat ik in het begin niet prettig vond (Ik deed alles eerst via activesync met outlook). Nu ik hier aan gewend ben en de opslag via Skydrive doe, is het geen probleem meer en heb nu meer opslag dan eerst. De weergave en de lichtopbrengst van het scherm vind ik bijzonder goed en scherp (buitenshuis ook). De foto's zijn voor mij goed genoeg, daar ik ze alleen op het beeldscherm van mijn computer weergeef.
Wanneer er nu nog meer apps voor windows mobile komen dan ben ik helemaal tevreden.

Telefoon kopen:
Samsung Omnia W i8350 Black
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar
Korte specificaties:
 • Zwart
 • Simlockvrij
 • Windows Phone 7.5
 • SAMOLED scherm
 • Navigatie
 • Toetsenbord: Touchscreen
alle specificaties

 • Nederlandse garantie
 • Nederlandse taal & menu
 • 2 jaar garantie
 • Handleiding NL digitaal
 • Simlock vrij