Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 3G Black

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (nog geen reviews)

Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 3G Black

Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 3G Black

Tablets zijn nog steeds op komst en worden steeds populairder. Samsung heeft al enkele tablets uitgebracht en deed dit met veel succes. Ook de Samsung Galaxy Tab 7.7 zal een groot succes worden want het is een mooi apparaat. Met deze tablet kunt u bijvoorbeeld beeldbellen. Was hier ooit nog een headset voor nodig, nu hoeft dat niet meer. U kunt namelijk, nadat u de Receiver Mode geactiveerd heeft, prima privé bellen in een openbare…

Lees verder

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 3G Black:

Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 3G Black

Tablets zijn nog steeds op komst en worden steeds populairder. Samsung heeft al enkele tablets uitgebracht en deed dit met veel succes. Ook de Samsung Galaxy Tab 7.7 zal een groot succes worden want het is een mooi apparaat. Met deze tablet kunt u bijvoorbeeld beeldbellen. Was hier ooit nog een headset voor nodig, nu hoeft dat niet meer. U kunt namelijk, nadat u de Receiver Mode geactiveerd heeft, prima privé bellen in een openbare ruimte.

Uiterlijk

De Samsung Galaxy Tab 7.7 is de eerste tablet dat voorzien is van het Super AMOLED Plus scherm. Dankzij dit scherm zijn er meer kleuren te zien en worden lichte en donkere kleuren beter van elkaar onderscheiden. Dit zorgt voor een optimaal kijkgemak. De tablet weegt maar 335 gram en de afgeronde hoeken zorgen ervoor dat het makkelijk vast te houden is en dankzij het lichte gewicht is het apparaat ook makkelijk mee te nemen. De metalen behuizing maakt dat de tablet er stijlvol en klassiek uitziet. Het is een ware lust voor het oog.

Besturingssysteem

De Samsung Galaxy Tab 7.7 draait op het Android 3.2 Honeycomb besturingssysteem. Het is geoptimaliseerd voor een 7.7 inch tablet en zo kunnen applicaties die zijn ontworpen voor kleine beeldschermen toch op de tablet te openen in goede kwaliteit. Je kunt het startscherm van de tablet inrichten zoals jij wilt en dankzij de Mini Apps Tray heb je altijd je favoriete applicaties op één plek. En terwijl je bezig bent met allerlei applicaties kun je gewoon naar je eigen muziek luisteren, wat natuurlijk erg fijn en handig is.

Tablet kopen:
Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 3G Black
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • Android 3.0
  • scherm: 7.7" Super AMOLED Plus
  • opslag: 16000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: 1400 Dual-core
alle specificaties