Apple iPad 3 WiFi 64GB White

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (nog geen reviews)

Apple iPad 3 WiFi 64GB White

iPad 3 WiFi + 4G 64GB White

Er is een geweldige nieuwe tablet verschenen, de iPad 3 ook wel de New iPad genoemd. Apple heeft wederom weer een pareltje afgeleverd, zowel aan de buitenkant als in de binnenkant. Zo beschikt de iPad 3 over 4G waardoor u snel kunt internetten, ook wanneer u zich niet in de omgeving van uw huis bevindt. Wanneer u applicaties gebruikt die geen internetverbinding nodig hebben zult u ook geen gebrek aan snelheid ondervinden, Apple heeft namelijk met de New iPad ook een nieuwe processor…

Lees verder
Varianten:

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi 64GB White:

iPad 3 WiFi + 4G 64GB White

Er is een geweldige nieuwe tablet verschenen, de iPad 3 ook wel de New iPad genoemd. Apple heeft wederom weer een pareltje afgeleverd, zowel aan de buitenkant als in de binnenkant. Zo beschikt de iPad 3 over 4G waardoor u snel kunt internetten, ook wanneer u zich niet in de omgeving van uw huis bevindt. Wanneer u applicaties gebruikt die geen internetverbinding nodig hebben zult u ook geen gebrek aan snelheid ondervinden, Apple heeft namelijk met de New iPad ook een nieuwe processor gebruikt. Deze Apple A5X is een 1GHz dual-core processor die bijna elke taak met gemak aan kan!

Hardware

Met de Apple iPad 3 weet u zeker dat u een fantastische tablet in huis haalt. De specificaties van de iPad 3 zijn op sommige punten is wel een beetje onwerkelijk te noemen. Neem bijvoorbeeld het extreem scherpe 9.7 inch ips-LCD scherm met een een resolutie van 2048x1536. Deze resolutie is groter dan menig televisiescherm en het zal u verbazen hoeveel details u kunt zien die met andere schermen niet zichtbaar waren. Gelukkig is de batterijduur niet verslechterd door dit scherm, zodat u genoeg stroom overhoudt wanneer dat nodig is. Verder bent u goed bereikbaar met de iPad 3, er zijn namelijk verschillende kanalen om contact te onderhouden, bijvoorbeeld via Bluetooth of via mailberichten.

Besturingssysteem

Door velen wordt het besturingssysteem van the New iPad, iOS 5.1, beschouwd als één van de beste besturingssystemen ter wereld. Men leert van fouten en Apple heeft dit ook gedaan. Al uw handelingen zullen instinctiever verlopen dan u ooit voor mogelijk hield, zo hoeft u niet meer onnodig na te denken hoe u uw doel bereikt. Wanneer er snel iets in uw omgeving gebeurt kunt u bijvoorbeeld snel bij uw camera zonder dat u eerst de schermbeveiliging van uw tablet moet halen. Zo mist u geen leuk moment meer. Met iOS 5.1 krijgt men ook toegang tot de App Store, daar staan duizenden applicaties klaar om door u gedownload te worden!

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi 64GB White
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 5
  • scherm: 9.7" TFT
  • opslag: 64000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: 1000 Dual-core
alle specificaties