Apple iPad 3 WiFi 64GB Black

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (nog geen reviews)

Apple iPad 3 WiFi 64GB Black

Apple iPad 3 WiFi 64GB Black

We zijn van Apple gewend dat de producten vaak vernieuwd worden en voor de iPad geldt dit uiteraard ook. De nieuwste iPad, de iPad 3, is de vernieuwde versie van de iPad 2. De iPad 3 is in twee kleuren verkrijgbaar en in meerdere geheugen varianten. Voor iedereen is er dus een goede keuze! Eén van de grote veranderingen ten opzichte van de iPad 2 is de camera. Beschikte dat toestel namelijk nog over een 1-megapixel camera, de iPad 3 beschikt over een 5-megapixel camera. De…

Lees verder
Varianten:

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi 64GB Black:

Apple iPad 3 WiFi 64GB Black

We zijn van Apple gewend dat de producten vaak vernieuwd worden en voor de iPad geldt dit uiteraard ook. De nieuwste iPad, de iPad 3, is de vernieuwde versie van de iPad 2. De iPad 3 is in twee kleuren verkrijgbaar en in meerdere geheugen varianten. Voor iedereen is er dus een goede keuze! Eén van de grote veranderingen ten opzichte van de iPad 2 is de camera. Beschikte dat toestel namelijk nog over een 1-megapixel camera, de iPad 3 beschikt over een 5-megapixel camera. De iPad 3 beschikt zowel aan de voorkant als de achterkant over aan camera, leg alle momenten in uw leven vast en u kunt video chatten dankzij de camera aan de voorkant.

Beeld en kracht

De iPad 3 is iets dikker en zwaarder dan de iPad 2 en hier is ook een zeer goede reden voor. De iPad 3 beschikt namelijk over een sterkere processor dan de iPad 2 heeft. De iPad 3 biedt u nu krachtigere grafische prestaties en dit vergroot het gebruiksgemak zeer. Een andere verbetering van de iPad 3 ten opzichte van de iPad 2 is het scherm. De iPad 3 beschikt namelijk over een Retina HD 9.7 inch groot touchscreen. Dit zorgt ervoor dat de iPad 3 een beter, scherper en helderder beeld geeft dan welke iPad ook ooit tevoren.

Netwerk

Op de iPad 3 zijn veel mooie toepassingen te vinden waarmee u zich uren kunt vermaken, variërend van allerlei spelletjes tot nuttige functies. Verder kunt u ook eindeloos over het web surfen met dit mooie apparaat. U kunt verbinding maken met een netwerk en zo alle sites bezoeken die u graag wilt bekijken. Uiteraard kunt u nu ook uw e-mail bekijken en online netwerken gebruiken. Verwaarloos uw Facebook of Twitter account nooit meer en blijft op de hoogte van alles wat uw vrienden en familie doen! Bekijk films online of gemiste afleveringen van uw favoriete series, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi 64GB Black
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 5
  • scherm: 9.7" TFT
  • opslag: 64000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: 1000 Dual-core
alle specificaties