Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (1 review)

Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black

Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black

De krachtigste iPad ooit gemaakt is gelanceerd en heet The New iPad, ook wel de Apple iPad 3. Gewapend met de Apple A5X-chip, de dualcore processor, is deze tablet de snelste in zijn klasse. Bovendien heeft de iPad 3 een quadcore grafische processor, die het Retina Display aanstuurt. Menu's lopen vloeiend, video kijken in HD-kwaliteit ging nog nooit zo soepel en was nog nooit zo scherp. Deze tablet is een must-have voor iedereen die kiest voor het beste van het beste…

Lees verder
Varianten:

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black:

Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black

De krachtigste iPad ooit gemaakt is gelanceerd en heet The New iPad, ook wel de Apple iPad 3. Gewapend met de Apple A5X-chip, de dualcore processor, is deze tablet de snelste in zijn klasse. Bovendien heeft de iPad 3 een quadcore grafische processor, die het Retina Display aanstuurt. Menu's lopen vloeiend, video kijken in HD-kwaliteit ging nog nooit zo soepel en was nog nooit zo scherp. Deze tablet is een must-have voor iedereen die kiest voor het beste van het beste op tabletgebied.

Retina Display

De Retina Display in The New iPad is het paradepaardje van Apple. Het scherm heeft namelijk een ultrahoge resolutie, 2048 bij 1536 pixels, die de resolutie van HD-televisies ver overtreft. Er zitten vier keer meer pixels in het scherm, maar het scherm blijft een diagonaal kennen van 9.7 inch, waardoor het scherm extreen scherp is. Bovendien worden kleuren tot 40% beter weergegeven, foto's en video's komen dus tot leven op dit fantastische ips-LCD scherm!

4G-internet

De nieuwe standaard in mobiel internetland is 4G, de opvolger van 3G. De iPad 3 ondersteunt snelheden op 4G-niveau, waardoor u op extreem hoge snelheid kunt internetten wanneer u een dergelijk abonnement heeft. Dit betekent dus in no-time filmpjes en andere bestanden downloaden. U heeft met deze 64GB versie ook nog eens bijna ongelimiteerde opslagcapaciteit. De grenzen worden dus verlegd, bijna tegen het oneindige aan!


Gebruiker beoordelingen van de Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black:

Gemiddelde score Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black na 1 reviews:
Totaal: 5/5
* * * * *
Vormgeving: 5/5
* * * * *
Gebruiksgemak: 5/5
* * * * *
Degelijkheid: 5/5
* * * * *
Mogelijkheden: 5/5
* * * * *
Geluidskwaliteit: 5/5
* * * * *
Kijk hier voor de volledige gebruiker reviews
Tommie | Saturday 14 July 2012 | in bezit sinds July 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black: iPad3

Vanmiddag bestelling al ontvangen. Bestellen en verdere afwikkeling goed en snel geregeld door Belsimpel.nl. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de geplaatste bestelling. Complimenten voor het snelle verwerkingsproces.

iPad3 is prima blijkt uit de afzonderlijke rapportcijfers. Blijft natuurlijk wel aan de prijs, ook in deze versie.

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi + 4G 64GB Black
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 7
  • scherm: 9.7" ips-LCD
  • opslag: 64000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: Dual-core
alle specificaties