Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (2 reviews)

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White

Apple blijft haar producten vernieuwen en verbeteren en ook de iPad ontkomt hier niet aan. Dit is alweer de derde iPad die Apple op de markt brengt en het is wederom een prachtig apparaat! De iPad 3 is iets dikker en zwaarder dan zijn voorganger en hier is ook een goede reden voor. De accu van de iPad 3 is namelijk dikker dan die van zijn voorganger, deze accu levert dan ook betere prestaties. De iPad 3 levert geen accuduur in hiervoor, deze blijft namelijk gelijk. De…

Lees verder
Varianten:
  momenteel niet los bestelbaar
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White:

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White

Apple blijft haar producten vernieuwen en verbeteren en ook de iPad ontkomt hier niet aan. Dit is alweer de derde iPad die Apple op de markt brengt en het is wederom een prachtig apparaat! De iPad 3 is iets dikker en zwaarder dan zijn voorganger en hier is ook een goede reden voor. De accu van de iPad 3 is namelijk dikker dan die van zijn voorganger, deze accu levert dan ook betere prestaties. De iPad 3 levert geen accuduur in hiervoor, deze blijft namelijk gelijk. De iPad 3 is in twee kleuren te verkrijgen en heeft meerdere geheugen modellen, voor iedereen een fijne keuze.

Internet

De iPad 3 heeft een goede accu, een groot beeldscherm van goede kwaliteit en biedt u de mogelijkheid tot een snelle internetverbinding. Al deze factoren samen maken dat u met de iPad 3 snel over het web kunt surfen en een ontzettend fijne internetervaring heeft. Surf over het web en bekijk alle sites in prachtige kwaliteit op het mooie beeldscherm. De iPad 3 beschikt over een Retina beeldscherm met ontzettend veel pixels voor een scherp en prachtig beeld! Bekijk video’s op internet en van uw online netwerken kunt u optimaal gebruik maken.

Camera

Natuurlijk zijn er vele veranderingen te vinden in deze iPad ten opzichte van de vorige twee. Eén van deze veranderingen is te zien aan de camera. De iPad 3 beschikt namelijk over een 5-megapixel camera. Hiermee maakt u mooie foto’s en video’s van prachtige HD kwaliteit. Ook de kwaliteit van de camera aan de voorkant in verbeterd. Ook hiermee kunt u nu video’s maken en zo kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld Skype. Deel uw opnames snel via uw Facebook of Twitter account en laat al uw vrienden en familie meegenieten van de mooie momenten in uw leven.


Gebruiker beoordelingen van de Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White:

Gemiddelde score Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White na 2 reviews:
Totaal: 5/5
* * * * *
Vormgeving: 5/5
* * * * *
Gebruiksgemak: 5/5
* * * * *
Degelijkheid: 5/5
* * * * *
Mogelijkheden: 5/5
* * * * *
Geluidskwaliteit: 5/5
* * * * *
Kijk hier voor de volledige gebruiker reviews
Jessy | Tuesday 22 May 2012 | in bezit sinds May 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White: GE-WEL-DIG

Aller eerst is het belangrijk om voorop te stellen dat belsimpel.nl er alles aangedaan heeft om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen.

De iPad is ook perfect, voorheen een iPad 2, niet veel verschil maar het scherm en de snelheid is erg verbeterd. Echt een aanrader!

Joycevugts | Tuesday 8 May 2012 | in bezit sinds May 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White: Helemaal door t dolle heen!

Wat een prachtige iPad met een supermooi beeld! Wij zijn er erg blij mee en hij zal dan ook vaker in de hand liggen als op tafel!;-)
Wat een scherp beeld en de spellen en films komen echt tot leven met dit beeld!!! Echt genieten! Hij is dan wel verder niet zoveel anders als de Ipad2, maar dit is toch wel een dik punt waarom je voor de nieuwste iPad moet kiezen!
Tevens wil ik bij dezen ook grote complimenten geven voor het snelle leveren van belsimpel en ook dat jullie mij zo snel en duidelijke antwoorden gegeven hebben op mijn tussentijds gestelde vragen! Voor zowel belsimpel als de mooie nieuwe iPad geef ik gewoon 5 sterren!

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB White
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 7
  • scherm: 9.7" ips-LCD
  • opslag: 16000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: Dual-core
alle specificaties