Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (2 reviews)

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black

The New iPad, ook wel de Apple iPad 3, is op de markt! Wat een fantastische tablet brengt Apple ons wederom. De tablet beschikt over een dualcore Apple A5X processor met een quadcore grafische processor. Kortom: ongekend veel kracht in een ongekend mooie body. De iPad 3 heeft nog steeds de schitterende ronde hoeken, met aan de voorkant de herkenbare home-knop. Voorgeïnstalleerd met iOS 5 is de Apple iPad 3 klaar om al uw taken te verrichten en uw leven eenvoudiger,…

Lees verder
Varianten:

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black:

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black

The New iPad, ook wel de Apple iPad 3, is op de markt! Wat een fantastische tablet brengt Apple ons wederom. De tablet beschikt over een dualcore Apple A5X processor met een quadcore grafische processor. Kortom: ongekend veel kracht in een ongekend mooie body. De iPad 3 heeft nog steeds de schitterende ronde hoeken, met aan de voorkant de herkenbare home-knop. Voorgeïnstalleerd met iOS 5 is de Apple iPad 3 klaar om al uw taken te verrichten en uw leven eenvoudiger, maar mooier te maken.

Retina Display

Met het spatscherpe Retina-scherm maakt de iPad 3 de wereld weer een stuk mooier. Kleuren komen tot leven op het high-definition scherm met een resolutie van maar liefst 2048 bij 1536 pixels. Het scherm heeft een diameter van 9.7 inch en heeft een betere kleurbalans dan ooit te voren. De pixels op het scherm zitten zo dicht opelkaar dat het scherm scherper is dan de meeste HD-televisies. Beelden komen tot leven op het Retina-scherm van de Apple iPad 3.

Leg alles vast

De Apple iPad 3, The New iPad, beschikt over een 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. Deze camera met autofocus maakt het mogelijk scherpe foto's te maken van uw favoriete objecten. Natuurlijk is filmen ook mogelijk, de iPad 3 ondersteunt filmen met een 1080p HD kwaliteit. Dit is super scherp, en maakt het terugkijken van uw beelden een waar genot. Natuurlijk heeft The New iPad ook een frontcam om mee te beeldbellen, of om Facetime mee te gebruiken. 


Gebruiker beoordelingen van de Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black:

Gemiddelde score Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black na 2 reviews:
Totaal: 5/5
* * * * *
Vormgeving: 5/5
* * * * *
Gebruiksgemak: 5/5
* * * * *
Degelijkheid: 5/5
* * * * *
Mogelijkheden: 5/5
* * * * *
Geluidskwaliteit: 5/5
* * * * *
Kijk hier voor de volledige gebruiker reviews
Ellebel | Thursday 2 August 2012 | in bezit sinds August 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black: iPad 3

Superapparaat!

Wil | Friday 30 March 2012 | in bezit sinds March 2012 ster ster ster ster ster 5
Complete beoordeling »

Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black: aanrader

Super service van Belsimpel binnen 48 uur keurig zoals beloofd in huis ***** (5 sterren dubbel en dwars waard) klantenservice met vriendelijke en behulpzame personen. zeker een aanrader.

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi + 4G 16GB Black
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 5
  • scherm: 9.7" ips-LCD
  • opslag: 16000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: Dual-core
alle specificaties