Apple iPad 3 WiFi 32GB White

info Levertijd: end of life 
stersterstersterster  (nog geen reviews)

Apple iPad 3 WiFi 32GB White

Apple iPad 3 WiFi + 4G 32GB White

Laat u betoveren door het haarscherpe beeld van de Apple iPad 3. Dankzij zijn Retina Display beschikt deze tablet over een ontzettend hoge resolutie van maar liefst 2048 bij 1536 pixels. Deze resolutie is veel hoger dan de resolutie van een HD-televisie. Bovendien kunt u de mooiste plaatjes schieten met de 5-megapixel camera van deze iPad. Ook kunt u video’s maken in HD-kwaliteit. Naast deze camera beschikt de iPad 3 over een front-cam. Deze front-cam maakt het…

Lees verder
Varianten:

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi 32GB White:

Apple iPad 3 WiFi + 4G 32GB White

Laat u betoveren door het haarscherpe beeld van de Apple iPad 3. Dankzij zijn Retina Display beschikt deze tablet over een ontzettend hoge resolutie van maar liefst 2048 bij 1536 pixels. Deze resolutie is veel hoger dan de resolutie van een HD-televisie. Bovendien kunt u de mooiste plaatjes schieten met de 5-megapixel camera van deze iPad. Ook kunt u video’s maken in HD-kwaliteit. Naast deze camera beschikt de iPad 3 over een front-cam. Deze front-cam maakt het mogelijk om te videochatten met al uw vrienden. Op deze manier kunt u gemakkelijk contact houden met vrienden en familie, die wat verder weg wonen. Heeft u een afspraak met een collega en weet u niet precies waar u moet zijn? Met behulp van het ingebouwde navigatiesysteem bent u binnen een mum van tijd op de plek van bestemming.

4G-internet

De Apple iPad 3 is voorzien van 4G-internet, de opvolger van 3G-internet. Dit betekent dat u altijd en overal razendsnel internet tot u beschikking heeft. U kunt bijvoorbeeld razendsnel verschillende apps downloaden via de Apple Store. Bovendien kunt u dankzij dit snelle internet gemakkelijk films en muziek downloaden. Om optimaal te genieten van uw favoriete nummers of films kunt u uw eigen koptelefoon aansluiten via de 3.5 mm audioconnector. Ook handig voor als u vaak lang onderweg bent. Onderhoud gemakkelijk uw sociale contacten via één van de sociale netwerken en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van uw vrienden. Naast over 4G-internet beschikt deze tablet ook over Wi-Fi, zodat u thuis gewoon gebruik kunt maken van uw eigen netwerk.

Entertainment

Reist u vaak en wilt u dan graag wat te lezen hebben, maar vindt u het nogal veel moeite om een boek mee te dragen? Met de iPad kunt u toch uw favoriete boeken lezen. Het lezen van een eBook wordt op deze iPad een zeer aangename ervaring dankzij het haarscherpe beeldscherm. Ook kunt u natuurlijk gemakkelijk het nieuws volgen via internet of download een nieuws applicatie, zodat u altijd up-to-date bent. Natuurlijk zijn er ook tal van leuke games te downloaden via de Apple store. De kleuren worden tot 40% beter weergegeven, waardoor ook het spelen van een spel een zeer aangename ervaring is.

 

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi 32GB White
Los toestel:  
end of life
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 5
  • scherm: 9.7" TFT
  • opslag: 32000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: 1000 Dual-core
alle specificaties