Apple iPad 3 WiFi 32GB Black

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (nog geen reviews)

Apple iPad 3 WiFi 32GB Black

Apple iPad 3 WiFi 32GB Black

De nieuwste versie van de Apple iPad, de Apple iPad 3, is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo beschikt deze iPad over een scherm met meer pixels, waardoor u een scherper beeld heeft. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het kijken naar een film of van het doen van een spelletje. Deze spelletjes en andere applicaties kunt u downloaden via de Apple Store, zodat uw tablet altijd is voorzien van de laatste snufjes en u hem helemaal naar eigen stijl kunt…

Lees verder
Varianten:

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi 32GB Black:

Apple iPad 3 WiFi 32GB Black

De nieuwste versie van de Apple iPad, de Apple iPad 3, is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo beschikt deze iPad over een scherm met meer pixels, waardoor u een scherper beeld heeft. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het kijken naar een film of van het doen van een spelletje. Deze spelletjes en andere applicaties kunt u downloaden via de Apple Store, zodat uw tablet altijd is voorzien van de laatste snufjes en u hem helemaal naar eigen stijl kunt inrichten. Ook is het mogelijk om boeken te lezen op de iPad. Handig voor als u vaak lang in de trein zit. De iPad 3 beschikt bovendien over een 3.5 mm audioconnector, die ervoor zorgt dat u ook onderweg van uw muziek of film kunt genieten. De iPad 3 beschikt over een verbeterde versie van het besturingssysteem iOS, zodat u de problemen, die zich voordeden bij de iPad 2, niet meer tegen zult komen. Dit besturingssysteem bevordert het gebruikersgemak van deze tablet aanzienlijk.

Camera

De iPad 3 beschikt over een 5-megapixel camera en is er dus op voor uit gegaan ten opzichte van zijn voorganger. Met deze 5-megapixel camera kunt u de mooiste plaatjes schieten. Bovendien is het ook mogelijk om met deze camera te filmen in HD-kwaliteit. Deze camera beschikt over autofocus voor een haarscherp fotoresultaat. Naast over deze camera beschikt de iPad 3 ook nog over een front-cam. Deze front-cam maakt het mogelijk om te videochatten met uw vrienden. Zo lijkt het net alsof u zich in dezelfde ruimte bevindt en alsof u een levensecht gesprek aan het voeren bent. De foto’s en video’s, die u maakt, kunt u gemakkelijk verzenden via Bluetooth of plaatsen op één van de sociale netwerken dankzij de WiFi-verbinding van deze tablet. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor te weinig opslagruimte voor al uw foto’s en filmpjes, want deze tablet beschikt over 32 GB aan geheugen.

Stay connected

Met deze tablet heeft u overal waar WiFi-verbinding is toegang tot het net en tegenwoordig heeft u bijna overal beschikking tot een WiFi-verbinding. Zo kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op de wereld. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een nieuws applicatie downloaden via de Apple Store. Ook kunt u gemakkelijk al uw contacten onderhouden op deze tablet. Mail een collega of update uw status op één van de sociale netwerken. Als u een mail ontvangt, kunt u de bijlage gemakkelijk openen op deze tablet, zodat u ook onderweg uw bestanden bij de hand heeft. Bovendien beschikt deze tablet over Bluetooth, waardoor u gemakkelijk foto’s en bestanden kunt verzenden naar uw vrienden of collega’s. Download via internet een leuke film en kijk deze samen met een vriend op de bank. Dankzij het 9.7 inch grote beeldscherm geniet u nog een beetje extra van de film.

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi 32GB Black
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 5
  • scherm: 9.7" TFT
  • opslag: 32000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: 1000 Dual-core
alle specificaties