Apple iPad 3 WiFi 16GB White

info Levertijd: Niet meer leverbaar 
stersterstersterster  (nog geen reviews)

Apple iPad 3 WiFi 16GB White

Apple iPad 3 WiFi 16GB White

Het nieuwste product van Apple is de nieuwe iPad, de verwachtingen waren hoog gespannen en zijn ook zeker waargemaakt. De iPad is zoals we gewend zijn van Apple in het zwart en wit te verkrijgen en hier hebben we het over de witte variant. De iPad 3 is natuurlijk te bedienen via het scherm, dit zijn we van alle iPad’s gewend. Het scherm van dit nieuwe product is mooier dan ooit tevoren, er zijn ontzettend veel pixels op het scherm te vinden en alles is dus ook in prachtige…

Lees verder
Varianten:

momenteel niet los bestelbaar

 
Een moment geduld...

Beschrijving van de Apple iPad 3 WiFi 16GB White:

Apple iPad 3 WiFi 16GB White

Het nieuwste product van Apple is de nieuwe iPad, de verwachtingen waren hoog gespannen en zijn ook zeker waargemaakt. De iPad is zoals we gewend zijn van Apple in het zwart en wit te verkrijgen en hier hebben we het over de witte variant. De iPad 3 is natuurlijk te bedienen via het scherm, dit zijn we van alle iPad’s gewend. Het scherm van dit nieuwe product is mooier dan ooit tevoren, er zijn ontzettend veel pixels op het scherm te vinden en alles is dus ook in prachtige kwaliteit te bekijken.

Camera

De vergelijking met de iPad 2 wordt natuurlijk veel gemaakt en één van de punten waarop verbeterd is, is de camera. De nieuwe iPad 3 beschikt over een 5-megapixel camera, dit is een stuk beter dan de camera van de iPad 2. U kunt prachtige foto’s met de camera maken die zeer gedetailleerd zijn en in goede kwaliteit te bekijken op het scherm. U kunt met deze camera ook video’s maken in mooie HD kwaliteit. U kunt zo alles wat u vast wilt leggen op de ideale manier vastleggen en u kunt alles nog eens bekijken en herbeleven. De camera is zo in het toestel geïnstalleerd dat deze meer licht valt dan normaal en de opnames zullen hierdoor van nog betere kwaliteit zijn!

Besturingssysteem

Een andere verandering ten opzichte van de iPad 2 is het besturingssysteem. De iPad 3 beschikt over het iOS 5.1 systeem en de iPad 2 beschikte nog over het iOS 4.3 systeem. Het iOS 5.1 is het nieuwste systeem en er zijn ook hier enkele verbeteringen te vinden ten opzichte van het eerdere systeem. De veranderingen zijn niet ontzettend groot maar alles wat bij het vorige systeem nog problemen opleverde is nu verbeterd en de problemen zijn dus verdwenen. Het systeem werkt fijn en is makkelijk te begrijpen wat het gebruiksgemak van de iPad 3 erg vergroot.

Tablet kopen:
Apple iPad 3 WiFi 16GB White
Los toestel:  
Niet meer leverbaar
momenteel niet los bestelbaar

Varianten:
Korte specificaties:
  • Simlockvrij
  • iOS 5
  • scherm: 9.7" TFT
  • opslag: 16000
  • werkgeheugen: 1024 mb
  • cpu: 1000 Dual-core
alle specificaties